Υπηρεσίες Advance I - II - III
Προδιάθεση Μεταβολικών Νόσων

geno_10c.jpg

Οι υπηρεσίες Advance περιλαμβάνουν την υπηρεσία Basic και δίνουν επιπλέον εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες μεταβολικές διαταραχές με τον έλεγχο 140 γενετικών θέσεων

Advance I - Παχυσαρκία

Συμπεριλαμβάνει την υπηρεσία

  • Basic - Διατροφή

και ταυτόχρονα παρέχει το σκορ γενετικού κινδύνου για την Παχυσαρκία και τη συναισθηματική πρόσληψη τροφής, όπως αυτός εκτιμάται από τον συνδυασμό 45 γενετικών θέσεων. Η υπηρεσία παρέχει και προτάσεις καλύτερης διαχείρισης γενετικών κινδύνων, εκτίμηση πιθανότητας επαναπρόσληψης βάρους μετά από δίαιτα απώλειας βάρους και πρόταση βέλτιστης κατανομής μακροθρεπτικών, δηλαδή τι ποσοστό υδατάνθρακα, πρωτεΐνης και λίπους μπορείτε να καταναλώνετε για την ταχύτερη απώλεια βάρους.

Advance II - Διαβήτης τύπου II

Συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες

  • Basic - Διατροφή

  • Advance I - Παχυσαρκία

και ταυτόχρονα παρέχει το σκορ γενετικού κινδύνου για την εμφάνιση Διαβήτη τύπου ΙΙ, όπως αυτός εκτιμάται από τον συνδυασμό 80 γενετικών θέσεων. Η υπηρεσία παρέχει και προτάσεις καλύτερης διαχείρισης των εξεταζόμενων γενετικών κινδύνων.

Advance III - Δυσλιπιδαιμίες

Συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες

  • Basic - Διατροφή

  • Advance I - Παχυσαρκία

  • Advance II - Διαβήτης τύπου II

και ταυτόχρονα παρέχει το σκορ γενετικού κινδύνου για την εμφάνιση Δυσλιπιδαιμιών, ενώ διερευνά και γενετικές ιδιαιτερότητες που έχουν συσχετιστεί με θρομβώσεις και υπέρταση. Η υπηρεσία παρέχει και προτάσεις καλύτερης διαχείρισης των εξεταζόμενων γενετικών κινδύνων.

Μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από τις υπηρεσίες γενετικής διερεύνησης της προδιάθεσης μεταβολικών διαταραχών με την καθοδήγηση ενός ειδικού επιστήμονα υγείας. 

Οι Advance υπηρεσίες - προδιάθεσης μεταβολικών νόσων διευκολύνουν τον επιστήμονα υγείας και διαιτολόγο που σας παρακολουθεί, να σας παρέχει πραγματικά εξατομικευμένες διατροφολογικές υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες Advance IV - Άθληση & ευ ζην, ή Advance V - Υγιής Γήρανση (Healthy Aging) παρέχοντας μία πληρέστερη εικόνα του γενετικού υπόβαθρου σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ;

Mπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από τις υπηρεσίες μας με την καθοδήγηση ενός ειδικού επιστήμονα υγείας. Στο δίκτυό μας μπορείτε να βρείτε επιλεγμένους και επιστημονικά καταρτισμένους επιστήμονες υγείας - διατροφολόγους, τους οποίους ενημερώνουμε συνεχώς πάνω στα τελευταία επιστημονικά ευρήματα, με σκοπό τη βέλτιστη υποστήριξη κάθε διαιτωμένου σε ατομικό επίπεδο.