top of page

ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Καλώς ήρθατε στο Δίκτυο GENOSOPHY®!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες GENOSOPHY.  Ως συνεργάτης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών GENOSOPHY που μας διαφοροποιούν από άλλες εταιρείες εξατομικευμένης διατροφής με πολλούς ξεχωριστούς τρόπους:

  • Η GENOSOPHY αντλεί από την εμπειρία και την τεχνογνωσία καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, έμπειρων διαιτολόγων και συμβουλευτικής επιτροπής ειδικών από άλλα Πανεπιστήμια. Κάθε υπηρεσία που παρέχουμε βασίζεται στην πλέον ενημερωμένη επιστημονική βιβλιογραφία που εμπλουτίζεται από δικά μας ερευνητικά δεδομένα.

  • Η GENOSOPHY ξεχωρίζει για το βάθος της γενετικής ανάλυσης που παρέχει, ξεπερνώντας οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη πληροφορία. Από την εξειδικευμένη ανάγνωση της γενετικής ανάλυσης περισσοτέρων από 750.000 γενετικών θέσεων εξάγουμε αξιόπιστα συμπεράσματα για τον γενετικό κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, του διαβήτη τύπου 2, της παχυσαρκίας και άλλων διατροφο-εξαρτώμενων παθήσεων μέσα από τον υπολογισμό των πολυγονιδιακών σκορ κινδύνου (polygenic risk scores, PRS) ή γενετικών σκορ κινδύνου (genetic risk scores, GRS).

  • Αξιολογούμε περισσότερες από 600 διαφορετικές γενετικές θέσεις για την εξατομίκευση των διατροφικών συστάσεων και πολλές ακόμη εκατοντάδες για τη σύνθεση συστάσεων τρόπου ζωής, όπως άσκηση, χρονοδιατροφή, μείωση άγχους, ειδική προστασία του δέρματος από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και την γήρανση, κ.α.  Η επιλογή αυτών των πολυμορφισμών έγινε μετά από συστηματική μελέτη της επιστημονικής βιβλιογραφίας ώστε να επιλεγούν πολυμορφισμοί με χρηστική αξία, η γνώση δηλαδή των οποίων επιτρέπει άμεσα την σύσταση πρακτικών συμβουλών.

  • Το βάθος της γενετικής ανάλυσης που προσφέρουμε στη GENOSOPHY δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη μας να αναζητεί συνεχώς επιπρόσθετες πληροφορίες στο DNA του, το «βιβλίο της ζωής», που θα είναι χρήσιμες μελλοντικά για την υγεία και την ευεξία του. Αυτή η δυνατότητα μας διαφοροποιεί από συστάσεις που βασίζονται μόνο σε ένα στιγμιότυπο της κατάστασης του οργανισμού το οποίο λαμβάνεται από βιοχημικές μετρήσεις ή προσδιορισμό του μικροβιώματος του εντέρου. 

  • Η GENOSOPHY καινοτομεί διεθνώς με την χρήση αλγόριθμου μηχανικής μάθησης που αναπτύξαμε στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Ο αλγόριθμος ξεχωρίζει για την δυνατότητα του να αναλύει εκατοντάδες χιλιάδες γενετικών ιδιαιτεροτήτων, να συνδυάζει τα γενετικά δεδομένα με στοιχεία υγείας του ατόμου και να παράγει εξατομικευμένες συστάσεις διατροφής και τρόπου ζωής σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. 

  • Ως ενεργοί επιστήμονες, έχουμε πάθος με την αριστεία και την αξιοπιστία. Μέσω δικών μας πιλοτικών κλινικών μελετών που αξιολογήθηκαν και δημοσιεύτηκαν σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έχουμε επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της τεχνολογίας GENOSOPHY στη διαχείριση του διαβήτη και της παχυσαρκίας σε σχέση με τις συμβατικές διατροφικές προσεγγίσεις.

  • Προσφέρουμε εκπαίδευση στις Εφαρμογές της Γενετικής στη Διατροφή Ακριβείας και ενημερωτικά σεμινάρια σε θέματα που αφορούν στην επίδραση της γενετικής στις διατροφικές συνήθειες αλλά και στο πώς η μεθοδολογία του life coaching  μπορεί να ενσωματωθεί στην παροχή διατροφογενετικής πληροφορίας.

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η GENOSOPHY συνιστά την επόμενη εξέλιξη στη Διατροφή Ακριβείας, προσφέροντας πλήρως εξατομικευμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις για τη βελτίωση της υγείας και ευζωίας κάθε ατόμου.

Added Value

Οι πελάτες λαμβάνουν επιπλέον πληροφορίες από τα τεστ GENOSOPHY® σχετικά με αθλητικές δραστηριότητες ή προδιαθέσεις ασθενειών.

Personalisation

Οι ασθενείς εξοικονομούν χρόνο και κόπο,

με στοχευμένη προσέγγιση και όχι «βλέποντας και κάνοντας», από τον διαιτολόγο ή γιατρό του Genosophy-Network.

Credibility

Σε αντίθεση με τα αμφίβολα τεστ (πχ τεστ δυσανεξίας, ομάδες αίματος κτλ), τα τεστ GENOSOPHY® προσφέρουν αξιόπιστες επιστημονικές πληροφορίες.

Usability

Τα τεστ GENOSOPHY® είναι εύκολα αντιληπτά και κατανοητά για τον επαγγελματία υγείας καθώς έχουμε επενδύσει στην οπτικοποίηση των αποτελεσμάτων.

geno_9v.jpg

Για να γίνετε Επιστημονικός Συνεργάτης του GENOSOPHY® Network, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

Γίνετε μέλος στο Genosophy-Network!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

bottom of page