ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ATHLITIKO.jpg

Τι είδους πληροφορίες θα λάβετε από το τεστ GENOSOPHY® | Αθλητισμός


Ελέγχουμε γενετικές τροποποιήσεις που διευκολύνουν τον επιστήμονα υγείας να αποφασίσει αν στον αθλούμενό του ταιριάζει καλυτέρα άσκηση δύναμης ή αντοχής.

Επιπλέον, ανιχνεύουμε γενετικές τροποποιήσεις που συσχετίζονται με:

  • αυξημένη πιθανότητα τραυματισμού στους τένοντες (π.χ. ρήξη αχίλλειου τένοντα) και στα οστά (κατάγματα-προδιάθεση για οστεοπόρωση)

  • τη δυνατότητα λήψης συμπληρωμάτων διατροφής 

  • την γενετική δυνατότητα αποκατάστασής τραυματισμών (επομένως, αποτρέπονται οι επίπονοι τραυματισμοί στη διάρκεια των αθλημάτων με κατάλληλη προπόνηση και πρόληψη)

  • την ψυχολογική κατάσταση (πιθανόν ο αθλητής να χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχολογική στήριξη για να πετύχει τους στόχους του)

  • πιθανή προδιάθεση για θρόμβωση

 

Πώς θα αξιοποιήσετε τα αποτελέσματα του DNA test GENOSOPHY®

Ο έλεγχος γενετικών τροποποιήσεων – βασιζόμενος σε πληροφορία επιστημονικών περιοδικών που αναφέρονται σε άτομα με αντίστοιχο γενετικό προφίλ – θα διευκολύνει στην επιλογή κατάλληλου αθλήματος και στην ορθή προπονητική καθοδήγηση από τον προπονητή με βάση τις εξειδικευμένες δυνατότητες-ανάγκες του αθλούμενου.

 

Παράλληλα, ο επιστήμονας υγείας θα λάβει πληροφορίες για το αν ο αθλητής χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχολογική στήριξη για να πετύχει τους στόχους του ενώ σημαντικές πληροφορίες όπως η πιθανή προδιάθεση για θρόμβωση θα βοηθήσουν τον γιατρό να επιβάλει τη χορήγηση αντιπηκτικής αγωγής σε περίπτωση τραυματισμών που απαιτούν χειρουργική παρέμβαση.

 

Για ακόμα μεγαλύτερη πληροφόρηση, μπορείτε να συνδυάσετε το τεστ Αθλητισμός με το τεστ Εξατομικευμένης Διατροφής της GENOSOPHY®.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ;

Mπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

test-athlitis-apodosi-genosophy.jpg