top of page

H GENOSOPHY® στο 18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας.

Είμαστε ευτυχείς για τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας στο 18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ. Η Καλλιόπη Γκούσκου, Επικ. Καθηγήτρια στο Εργαστήριο Βιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και CEO της GENOSOPHY, παρουσίασε δεδομένα για την Γενετική της Παχυσαρκίας και την αξιοποίηση της γενετικής πληροφορίας στην εξατομίκευση των διατροφικών συστάσεων και άσκησης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε σε πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα που αναδεικνύουν την αξία της συστηματικής και εντατικής διαιτητικής παρέμβασης στην αύξηση της αποτελεσματικότητας της φαρμακοθεραπείας με αγωνιστές GLP-1.





Στο προεδρείο ο καθηγητής κ. Αριστείδης Γ. Ηλιόπουλος, επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρείας-τεχνοβλαστού του ΕΚΠΑ, μαζί με την κ. Μαρία Γραμματικοπούλου (Ιατρική Σχολή Παν. Θεσσαλίας και σύμβουλο της GENOSOPHY®) σχολίασαν τα δεδομένα.



 

Εξαιρετικό συνέδριο με πλούσια θεματολογία για την χειρουργική, φαρμακευτική και διαιτητική διαχείριση ενός νοσήματος που ήδη επηρεάζει το 30% του πληθυσμού της χώρας μας. Πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας και στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου!

33 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Sports Cardiology 2023

Comments


bottom of page