top of page

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων που μοιράζονται το ίδιο όραμα: να βελτιώσουν την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα από τη γνώση και την τεχνολογία. 

Η GENOSOPHY ιδρύθηκε από τους Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Δρ Καλλιόπη Γκούσκου και Δρ Αριστείδη Γ. Ηλιόπουλο, και έχει ήδη δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που περιλαμβάνει ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, διαιτολόγους-διατροφολόγους, και ακαδημαϊκούς καθηγητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχουμε μαζί μας ταλαντούχους ανθρώπους που ενώνουν τις γνώσεις και το πάθος τους για την γενετική, την μοριακή βιολογία, τη διατροφή, και την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες διατροφής και τρόπου ζωής για την βελτίωση της υγείας σας. 

Στην GENOSOPHY δεν αρκούμαστε στην αξιοποίηση δεδομένων που παράγουν άλλοι ερευνητές. Ως ενεργοί επιστήμονες παράγουμε οι ίδιοι νέα γνώση και την εφαρμόζουμε προς όφελος της υγείας σας. Η εταιρεία μας συμμετέχει σε πλήθος ερευνητικών έργων και δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, ενδεικτικό της δέσμευσής μας για αριστεία και αξιοπιστία. 

Η ομάδα μας

V_Zavos_kalliopi-gkouskou_GENOSOPHY_vertical_edited.jpg

Καλλιόπη ΓΚΟΥΣΚΟΥ

Συνιδρύτρια (Co-founder) και Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) της GENOSOPHY 
Επίκουρη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ

H Καλλιόπη Γκούσκου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Βιολογίας και Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ. Το επιστημονικό της έργο στο πεδίο της διατροφής ακριβείας έχει σημαντική διεθνή αναγνώριση με μεγάλο αριθμό προσκλήσεων για ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες καινοτομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως διευθύνουσα σύμβουλος της GENOSOPHY, η Καλλιόπη αξιοποιεί την επιστημονική γνώση και επιχειρηματική εμπειρία της για τον σχεδιασμό και επίβλεψη των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε σχέση με τους στρατηγικούς της στόχους.  Αναπτύσσει  επίσης νέες πρωτοποριακές μεθόδους ανάλυσης γενετικών και μοριακών δεδομένων για την εξατομίκευση των διατροφικών παρεμβάσεων.

  • LinkedIn
eliopoulos.jpg

Αριστείδης ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Συνιδρυτής (Co-founder) και Επιστημονικός Υπεύθυνος (CSO) της GENOSOPHY
Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ

Ο Αριστείδης Ηλιόπουλος είναι Καθηγητής Βιολογίας και Γενετικής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Βιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Η διεθνής αναγνώριση του έργου του κ. Ηλιόπουλου περιλαμβάνει την πρόσκληση για συμμετοχή του στις συντακτικές επιτροπές των επιστημονικών περιοδικών "Νutrition" και "Frontiers in Genetics" στα ειδικά πεδία της Διατροφογενετικής και Διατροφογενωμικής. Προτεραιότητά του στην GENOSOPHY είναι η παραγωγή νέας γνώσης και η ανάλυση δεδομένων που φέρουν την εταιρεία στη διεθνή πρωτοπορία στην εξατομικευμένη διατροφή και Ιατρική Ακριβείας. Τα ειδικά πεδία ενδιαφέροντός του είναι η υγεία του εντέρου και του ήπατος.

  • LinkedIn
lazou.jpg

Ευγενία ΛΑΖΟΥ, MSc.

Eπικεφαλής Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Η Ευγενία Λάζου είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος Μάστερ στην διατροφική διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Φέρνει στην GENOSOPHY την μακρόχρονη εμπειρία της στο πεδίο της εξατομικευμένης διατροφής και του Life Coaching.  

  • LinkedIn
lazidou.jpg

Κατερίνα ΛΑΖΙΔΟΥ, PhD

Μοριακός Βιολόγος

Η Κατερίνα Λαζίδου είναι κάτοχος Διδακτορικού Μοριακής Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Reading, Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επικεφαλής του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής της Genosophy, αξιοποιώντας την εμπειρία της στην ανάλυση γενετικού υλικού.  

  • LinkedIn
Nicos-Varsos.jpg

Νίκος ΒΑΡΣΟΣ, MSc.

Digital Marketing Manager

Υπεύθυνος για τη διαχείριση της ιστοσελίδας και τη βελτιστοποίησή της (Search Engine Optimization). Υπεύθυνος για το σχεδιασμό όλων των δραστηριοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων του διαδικτύου, SEO/SEM, emails, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της προβολής διαφημίσεων.

  • LinkedIn
tsampoula.jpg

Αγγελική ΤΣΑΜΠΟΥΛΑ

Logistics

H Αγγελική Τσαμπούλα είναι γραφίστρια (graphic designer). Στην ομάδα της GENOSOPHY είναι υπεύθυνη διαχείρισης αποθήκης, κατάστασης συσκευασιών, διακίνησης δειγμάτων, παραγγελιών και διαφημιστικού υλικού.

  • LinkedIn
sofia-zkampi.jpg

Σοφία ΖΓΚΑΜΠΗ

Βιολόγος - Βιοτεχνολόγος

Η Σοφία Ζγκαμπή είναι κάτοχος Πτυχίου Βιολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι βοηθός του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής της Genosophy.

  • LinkedIn
babis.jpg

Χαράλαμπος ΣΑΒΒΑΚΟΣ

Μηχανικός Λογισμικού

Ως Μηχανικός Λογισμικού, ο Χαράλαμπος είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτοματοποιημένων αναφορών πελατών που συνοδεύουν την ανάλυση γενετικών δεδομένων. Επιπλέον, διασφαλίζει την ενσωμάτωση πρόσφατων γενετικών εξελίξεων και τη βέλτιστη λειτουργία της πλατφόρμας GENOSOPHY®. Με την εκπαίδευσή του σαν Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Κρήτης, ο Χαράλαμπος φέρνει τεχνογνωσία σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού και τεχνολογίες, προωθώντας την τεχνολογική καινοτομία στις εξατομικευμένες λύσεις υγείας στη Genosophy®.

 

  • LinkedIn

Οι Δημοσιεύσεις μας, Δείκτης της Επιστημονικής Αξιοπιστίας μας

bottom of page