top of page

Το Genosophy αλλάζει και γίνεται καλύτερο!

Αναβαθμίστε τώρα την Basic υπηρεσία σας σε Υπηρεσία Advance III με μόνο 100 ευρώ.

Το Genosophy στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του βάση των τελευταίων επιστημονικών ευρημάτων στην Προδιαθεσική Γονιδιωματική και τη Διατροφή Ακριβείας.


Πιστοί στο όραμα μας για τη βελτίωσης της ζωής και της υγείας του ανθρώπου με τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, δημιουργήσαμε τις υπηρεσίες Advance βασιζόμενοι όχι μόνο σε μεμονωμένες γενετικές διαφορές (140 διαφορετικά SNPs), αλλά και στον υπολογισμό προδιαθεσικών δεικτών κινδύνου (risk scores), χαρακτηριστικό αποκλειστικό των δικών μας υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα.


Οι υπηρεσίες Advance δοκιμάστηκαν και κατέκτησαν το δίκτυό μας, όπου πάνω από 200 συνεργάτες μας τις εμπιστεύτηκαν για να λάβουν πληροφορίες γενετικής προδιάθεσης και πρόληψης εμφάνισης Μεταβολικών νόσων (όπως η Παχυσαρκία, ο Διαβήτης Τύπου ΙΙ και οι Δυσλιπιδαιμίες), αλλά και για τη βελτίωση των Αθλητικών επιδόσεων (Υπηρεσία Άθληση και Ευ ζην), καθώς και για την εξειδικευμένη κάλυψη διαφορετικών διατροφικών και αθλητικών Ηλικιακών αναγκών (Υπηρεσία Υγιής Γήρανσης, Παιδικό Πακέτο).


Σήμερα, αφήνουμε στο παρελθόν την υπηρεσία Basic – Διατροφή, η οποία αν και εφάμιλλη των υπηρεσιών που υπάρχουν στην αγορά, πλέων θεωρείται ξεπερασμένη και μικρής αξίας για την αποδοτική παράδοση διατροφικών συστάσεων.


Οι γενικές πληροφορίες για τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες, καθώς και αυτές της απόκρισης σε συμπληρώματα διατροφής που παρείχε η υπηρεσία Basic – Διατροφή δεν χάνονται, εφόσον συμπεριλαμβάνονται στα Advance πακέτα.


Με ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας και προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή βελτίωση της υγείας τους με την παροχή εμπεριστατωμένων διατροφογενετικών δεδομένων τελευταίας τεχνολογίας, από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαρτίου (31/03/2023) παρέχουμε τη δυνατότητα αναβάθμισης των Basic* υπηρεσιών που έχουν λάβει στο παρελθόν στην υπηρεσία Advance III (Περιέχει τις υπηρεσίες Advance I-III για τον έλεγχο της προδιάθεσης στην Παχυσαρκία, τον Διαβήτη Τύπου ΙΙ, και τις Δυσλιπιδαιμίες), στην προνομιακή τιμή των 100 ευρώ**.


*Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η πρότερη παροχή συγκατάθεσης για τη διατήρηση και χρήση των γενετικών δεδομένων και η εκ νέου παροχή ιστορικού.

**Στην παραπάνω προσφορά παρέχεται και συμβουλευτική με έξτρα κόστος 20 ευρώ.


Δηλώστε ενδιαφέρον για την προσφορά, εδώ.


Έχετε λάβει στο παρελθόν υπηρεσία Advance, ή μόλις λάβατε την παραπάνω αναβάθμιση;

Σύντομα, θα υπάρξουν μοναδικές αναβαθμίσεις σε προνομιακές τιμές και για εσάς!


Γιατί το Genosophy αλλάζει και γίνεται καλύτερο.


172 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page